Tacksamhet så här på en fredag
676
post-template-default,single,single-post,postid-676,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Tacksamhet så här på en fredag

Tacksamhet så här på en fredag

Innan jag börjar sippa (läs: hälla i mig genom hävert) på fredagens röda vin så måste jag bara få tala om hur ända in i hjärteroten glad jag är för alla mina vänner och min familj som så djupt och innerligt engagerar sig i Picpeople på olika sätt. Som på ett så himla ärligt och hjärtlig sätt hejar på och uttrycker stolthet över det jag gör. Fan vad det bär mig. Jag fattar faktiskt inte vad jag gjort för att förtjäna så fina vänner och familj som jag har runt omkring mig. Och hur tusan ska jag kunna återgälda det?

Kanske får bli en hejdundrande sommarfest för alla inblandade? Sånt där är väl avdragsgillt?

 

Puss och happy fredag kära, kära fina.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.