Svart och vitt
4726
post-template-default,single,single-post,postid-4726,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Svart och vitt

Svart och vitt

36 eller 37. Ingen större skillnad faktiskt. Att vara 36 eller 37 år alltså. Eller ja, ett år närmare döden är det ju förstås men förutom det känns det likadant. Och likadant har det nog känts sen jag fyllde 30. I mitt huvud är jag inte äldre än så. Men faktum kvarstår – idag fyller jag 37 år. Det är min födelsedag och jag har firats med frukost och paket på sängen innan jobbet och nu sitter jag och väntar på finsushi från Nami som Jimmy är och hämtar aws. Jag har dessutom använt pengar som kom i ett kuvert från en släkting till att köpa en tårta i present till mig själv dagen till ära. Förra året skrev jag här på picpeople.se att nästa år ska jag känna mig lite mer ”on top of the world”. Gör jag det? Ja, kanske? Jag är nog lite snällare mot mig själv. Klart att både självförtroende och självkänslan svackar every now and then, men ibland ger jag mig själv klart godkänt. Alltid nåt. Well, well.

Skickar upp lite bilder från helgen då vi besökte Vallarna i Falkenberg. Har valt att redigera alla svartvitt, vilket sannerligen inte händer så ofta – jag gillar ju färg mest. Men dessa bilder var svartvita redan i huvudet när jag tog dem så så fick det bli.

IMG_0192 IMG_0198 IMG_0199 IMG_0200 IMG_0206

Pokemon Go naturligtvis. Har ni sett det där klippet som snurrar runt på Facebook? Med en massa ystra hundar som springer runt och är helt tokiga, alla utom en bulldog som sitter helt sur på röven i ett hörn och sloganen säger ”When everybody else plays Pokemon Go”. Den där bulldogen är jag. Jag har inte Pokemon Go eftersom jag har begränsad surf. Alla andra har Pokemon Go. Det är så satans aptrökigt att höra om levels och pokestops och gym och cp och what not, men jag inser ju att det är mig det är fel på som inte spelar. Så jag tjurar i ett hörn istället.

IMG_0213

Den här höjden de klättrar på är beyond vad mitt psyke klarar av. Tog en bild, sen blundade jag. Alla kom ner helskinnade dock. Puh.

 

IMG_0217 IMG_0225 IMG_0227 IMG_0230 IMG_0252 IMG_0255

Och så han då. Han som slår volter från exakt allt som går att slå volter ifrån. Och mitt hjärta sitter i halsgropen hela tiden – BRYT INTE NACKEN för guds skull! ”Men mamma, man kan inte bryta nacken när man gör sideflip!”

IMG_0263 IMG_0271 IMG_0276 IMG_0278

Lille Bo som kastar sig ut bland tusentals (nåja, kanske mer hundratals. Typ.) skateare utan att röra en min och bara kör sitt race. Alltid så. Lille fine Bo.

IMG_0289 IMG_0292 IMG_0295 IMG_0305 IMG_0318 IMG_0320 IMG_0322 IMG_0328 IMG_0335 IMG_0338 IMG_0340

Det är så grymt roligt att fota skate alltså. Om jag hade varit 15 igen hade jag valt mediaprogrammet, pluggat foto och sen rest runt som fotograf på skateevents. Bara. Fatta hur cool jag hade kunnat bli om jag hade varit lite smart! Men nä, nä. Jag gick ”mat-hälsa-miljö-programmet” av nån anledning som är oerhört oklar och sen pluggade jag redigt på högskola i tre år för att sedan jobba statligt for the rest of my life. Så spännande att klockorna stannar. Zzzzzzzz…..

IMG_0346

Men ändå. Tänk vilken tur jag hade att jag lyckades få den här 10-poängaren på kroken!

4 Comments
 • Angelica
  Posted at 17:58h, 24 augusti Svara

  Grattis igen <3

  • Anna Lindblom
   Posted at 05:27h, 25 augusti Svara

   Tack godbit!

 • Karro
  Posted at 02:03h, 25 augusti Svara

  Grattis finaste du!! Även om det blev lite sent.. Verkar varit en precis så fin dag som du är värd! Puss

  • Anna Lindblom
   Posted at 05:27h, 25 augusti Svara

   Bättre sent än aldrig kära vän! Tack!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.