Stolthet
7870
post-template-default,single,single-post,postid-7870,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Stolthet

Stolthet

Jag tycker att jag borde vara med stolt och glad. Lycklig över att vara en del av ett fantastiskt team som genomfört Varbergs fjärde Pride. Men i söndags, alltså dagen efter Pride, kände jag mig mest tom och trött. Hudlös och skör. Allt eftersom dagarna går känns det dock bättre och bättre. Jag försöker ta det lugnt. Tänka långsammare. Tillåta mig att vara trött och lyssna på kroppen. Vila. Också från sociala medier. Jag ville nästan kräkas på Facebook och Instagram som annars är medier jag besöker flera gånger om dagen. Men idag hade jag ett fotojobb och nu ikväll, efter en stund i trädgården så gick jag faktiskt och hämtade kameran och tog några bilder. För att stunden kändes fin och jag ville fånga den och visa. Det bidde t o m ett litet blogginlägg minsann! Det tar sig.

Bibi, min ständiga följeslagare. Mammas tös. Hon är världens suraste och knäppaste tant. Älskar henne till döds.

Och doften från kaprifolen om kvällen! Vad jag önskar att den fanns i parfym, precis exakt så här som den är nu framåt kvällen.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.