Sri Lanka: Livet i djungeln
7100
post-template-default,single,single-post,postid-7100,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sri Lanka: Livet i djungeln

Sri Lanka: Livet i djungeln

Vår upplevelse av djungeln skulle jag kunna skriva en bok om. Ett fjuttigt blogginlägg räcker helt enkelt inte till för att beskriva hur sagolikt det var. Bara en sån sak som att man kör förbi elefanter som käkar längs vägen. Helt casual bara. Galet.

Vi hade bokat in ett boende som jag läst om i Kristins blogg via Air bnb. Här bor man i hyddor utan väggar. Bara rätt i djungeln alltså.

Vi har blivit så bortskämda med den godaste av inhemsk mat man kan få av fantastiska Rupa som arbetar på campet. Vi träffade ägaren Souhaine som berättade att han och hans fru bott här i 14 år. För 7 år sedan behövde de pengar till att reparera taket och beslöt sig för att hyra ut en del av huset via Air bnb. Sedan dess har de byggt ut i omgångar och har fullbokat större delen av året. När vi kom frågade Rupa om jag ville ha något att dricka och “yes, white wine please” sa jag. Rupa knows me too well. En flaska, jo man tackar.

Jag tror jag vaknade 15 gånger första natten av alla ljud – fågelkvitter, apor som prasslade i träden och hoppade på vårt tak, påfågelskrik, regn och åska. Inte en enda gång blev jag irriterad eller frustrerad utan bara helt lugn och lycklig. Helt igenom lycklig. Måste ha varit Mowgli i ett tidigare liv. Eller kanske snarare Baloo.

Rupa och hennes team hade planerat in utflykter åt oss, men det fanns också så mycket bara på området att utforska. Exakt noll uppkoppling, eller ens elektricitet för den delen. Plötsligt fick vi liksom umgås 100 % med varann. Utan distraktioner. Vi bestämde att när kidsen är tonåringar och vi inte har sett eller pratat med dem på länge, då är det dags för en tur hit.

Hoppers och färsk frukt till breakkie. Lyxigt värre.

Duschen bestod av en slang med en tratt på. Vattnet kom från en tank som samlade in regnvatten uppe i en palm.

Everyday he’s shuffling. Och så har vi spelat kort och tre i rad. Hundra gånger.

Jag har så många mer bilder som jag vill visa så det får nog bli en part II av djungeln.

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.