Söndag
7338
post-template-default,single,single-post,postid-7338,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Söndag

Söndag

Jag har haft synnerligen svårt att motivera mig till att vistas utomhus mer än nöden kräver de senaste veckorna. Ja, sen vi kom hem från Sri Lanka helt enkelt. Jag fryser så dant och det är fult ute. Grått, kallt, rått och fult. Jag längtar efter vår, färger, värme och vill att jävla januari, februari och mars ska vara till ända NU. Inte desto mindre kände jag idag, efter att håglöst ha stirrat ut genom fönstret och föga framgångsrikt försökt få fram solen med tankekraft, att jag verkligen borde ta mig ut. Andas lite hav. Det var bara jag och Abbe hemma och jag hoppades in i det längsta att han skulle vägra gå ut så jag skulle slippa, men han kanske också kände att en borde? Så ut drog vi. Till vårt happy-place.

Kallt och grått var det ja. Men ändå är havet vackert och doften underbar.

Vi hittade en liten mini-isbana som vi ägnade en god stund åt att få hål på med stenar. Ingen av oss hade vantar med oss så våra fingrar var tillslut helt förstörda.

Det gamla båthuset Inga Näs är otroligt läskigt och spännande. Abbe berättade att det absolut spökar där. Definitivt. Och jag tror honom.

Får väl erkänna att det inte bara var grått ändå. Jag var faktiskt lite förundrad över alla färger och gick på som nån annan tant och ba: ”Åh Abbe, se så vackra färger här är överallt ändå!” Och så hänget med Abbe då. En jädra skön person att hänga med kan jag säga.

Goa unge! Sen tog han kameran och jag passade på att värma händerna så gott det gick. Jag har lovat mig själv att inte radera alla bilder på mig, utan istället försöka förlika mig med mitt eget utseende och åldrande. Så – häjj sväjs rynkfäjs!

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.