Sköna maj
7592
post-template-default,single,single-post,postid-7592,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Sköna maj

Sköna maj

Sköna maj my ass. Dagens väderprognos på vårt majningsställe:

Nämen det ser väl lockande ut? Vi försökte övertala Abbe att man visst kan maja inomhus, men det var inte populärt. Inte alls faktiskt. Så för husfridens skull packade vi in grill och fika i bilarna och åkte i alla fall. Det regnade faktiskt inte när vi kom fram så Jimmy tände på grillen direkt. Abbe hittade en koja som vi alla fick plats i a la ”finns det hjärterum, finns det stjärterum”-principen.

 

Lagom till att vi fått i oss en körv var så började det ösregna. Vi hann bli pisseblöta och iskalla innan allt var inpackat i bilarna igen – kan vara rekord i snabbast majning genom tiderna. Kaffet fick vi ta hemma hos mammi i värmen istället och det gick faktiskt väldigt bra det med.

Så maj – nu kan det bara bli bättre.

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.