Skatteverket ringde
429
post-template-default,single,single-post,postid-429,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Skatteverket ringde

Skatteverket ringde

Och som genom ett trollslag var Picpeople ett företag och jag är alltså egenföretagare nu. Eller vi, jag och Jimmy. Fast just nu är det en enskild firma och då är det ju bara jag på själva pappret. Än så länge. Och efter trollslaget kom tvivlet som ett brev på posten. Vad tusan tror jag att jag håller på med egentligen? Varför skulle någon vilja betala för mina fototjänster? Det finns ju tusen och åter tusen duktiga fotografer i Sverige. Herregud, bara i Varberg finns det ju 37 st (!) om man söker på ”fotograf Varberg” på eniro.se. Vad ska skilja mig från mängden?

Jag har faktiskt inget skitbra svar på dessa frågor. Jag vet bara att jag älskar att fota. Och jag vill göra det så mycket det bara går. Helst hela tiden. Och jag vet att jag mår bra när jag fotar. Resten får bli var det blir.

Nu ska jag fira med bubbel och mina största fans.

 

Mvh

Egenföretagarn

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.