Semestermode
1471
post-template-default,single,single-post,postid-1471,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Semestermode

Semestermode

Ungefär lika slapp som ovanstående katt ser ut, så känner jag mig these days. Vi sover länge och när vi vaknar ligger vi kvar länge i sängen innan vi masar oss upp och fixar frullen. Sen äter vi ungefär lika länge. Läser tidningen framlänges och baklänges. Ibland sitter vi så länge att jag hinner påbörja en andra frulle. Jag har börjat förlika mig med vädret och insett att någon tropisk värme inte är att förvänta sig. En får ta den svenska sommaren för vad det är och vi har faktiskt varit en del på stranden. Det är lite småkallt i vinden, men wtf. Solen tar ändå och barnen fiskar krabbor och badar sig blå om läpparna iaf. Några riktigt fina kvällar har vi också haft. Med världens finaste vänner som vi berikats med. Älskar det otvungna umgänget som blir på sommaren. Jag har ingenting, absolut ingenting att klaga på. Semestermode is on.

Jag har också tvingat mig att lämna kameran hemma lite grann. Jag måste ladda på med intryck och försöka se saker irl och inte enbart genom linsen. Tror det kan vara nyttigt. Att jag sedan ångrar mig varenda gång jag lämnat kameran hemma eftersom jag ser ögonblick att fånga precis hela tiden… Ja, det får svida över helt enkelt.

Nu ska jag läsa ut semesterbok nr 1 innan kvällens umgänge anländer och inviger Jimmys nya grill som ser ut som ett ånglokomotiv. Som verkligen berikat vår trädgård utseendemässigt. Verkligen.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.