Så kan det gå
1496
post-template-default,single,single-post,postid-1496,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Så kan det gå

Så kan det gå

“Vill du följa med oss till den där blomsteraffären utanför Ullared?” frågade mamma mig igår. Blomsterfrid heter affären hon syftade på och den har fått en del uppmärksamhet sedan floristen Morgan som driver butiken varit med och gjort blomsterarrangemangen på slottet under prinsen och Sofias bröllop i juni. Ja, men det ville jag ju såklart. Så i förmiddags hoppade jag in i bilen med mamma, Lars och söstra mi. Jag fick sitta fram eftersom jag är åksjuk. För den som missat det så är vägarna till Ullared så där för en som har benägenhet att bli åksjuk. Men jag kämpade på. Efter nån halvtimme var vi framme här:

IMG_3324

 

IMG_3325 IMG_3326

 

Verkade ju väldigt lovande. Tills vi upptäckte den lilla lappen där det stod att butiken har öppet torsdag-lördag. Alltså inte på måndagar. Inte heller bageriet som mamma hade fått rekommenderat var öppet på måndagar. Men suck. Bra research mamma. Men Mandys Diner ligger precis i närheten, och trots att jag precis svalt frullen så kändes det ändå som det rätta att göra att åka dit nu när vi ändå var såpass nära. Nu hade vi ju dessvärre inte bokat bord så vi blev förvisade till uteserveringen. Tur de hade filtar… Mandys Diner är ett ganska coolt ställe faktiskt och jag åt en smarrig pulled pork burgare och fotade. Så var ju liksom denna utflykten räddad till slut i alla fall.

IMG_3327 IMG_3328 IMG_3329 IMG_3330 IMG_3332 IMG_3333 IMG_3336 IMG_3337 IMG_3338 IMG_3340 IMG_3341 IMG_3342 IMG_3343 IMG_3344 IMG_3345 IMG_3346 IMG_3347 IMG_3349

 

Sen vände vi och åkte hem igen. Jag mådde lika illa på hemvägen och gäspade säkert 200 gånger. Men vi fick ju chansen att umgås lilla gamla familjen. I en liten, liten Skoda. Mysigt.

För övrigt har jag under förmiddagen stört ihjäl mig på den gamla “debatten” om rätten att få säga “n-boll” istället för chokladboll som av nån jävla anledning blossat upp på fb igen. Alltså allvarligt talat? Vad ÄR det frågan om? Vad är det för fel på folk som MÅSTE säga detta om ett litet bakverk gjort av choklad? Som hävdar att “dom inte menar nåt illa, men herregud så här har vi ju sagt i alla tider!” Inte meningen att såra någon!” Nä, men nu gör ni ju det så LÄGG AV. Lägg bara av. För ända in i helvete. Inskränkta jävla människor.

Så, det var ett sidospår men det behövde komma ut.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.