Pride. In the name of love.
226
post-template-default,single,single-post,postid-226,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Pride. In the name of love.

Pride. In the name of love.

Picpeople föddes ju ut min fotodröm, som ni vet. Men det finns också en annan sida av Picpeople som är minst lika viktig som att få syssla med det jag verkligen tycker är roligast i världen, nämligen förmågan att möjligtvis kunna göra någon form av skillnad. Jag har alltså inte fått hybris nu – jag tror inte att mina bilder ska vara mer än en fis (smygfis) i rymden, men ändå. En fis är en fis är en fis. Vi vet alla vilket eftertryck en fis kan göra, i alla fall för stunden. Och faktum är väl att vi alla nog har åtminstone en fis som vi faktiskt minns? Jag minns t ex en episk fis under ett yogapass. Det var alltså inte jag som fes då, men tjejen bredvid kommer nog troligen inte äta kål och sen gå på ett yogapass någon mer gång, så kan vi säg. Så jag tänker att vi kan enas om att en fis i rymden inte är så jäkla illa pinkat ändå. Inte att förringa. Så. Jag liknar alltså mitt eget fotande med en fis, det är alltså vad jag gör. Det var ju… hm… charmigt.

Hursomhelst. Vart var vi? Att göra skillnad. Där var vi. Där är vi. Dit vill jag. Dit ska vi.

Idag har jag varit på ett uppstartsmöte för volontärer under Pride Varberg 2015. Jag kommer tillhöra marknadsföringsgruppen för detta event med fullt fokus på att fota allt. Från förberedelser till parad. Fantastiskt roligt att få vara en del av detta event som definitivt är ett steg i rätt riktning mot ett samhälle där vi respekterar varandra för dom vi är utan att göra någon som helst skillnad oavsett sexuell läggning, kön, etnicitet, religion osv. Hade med mig kameran idag för att börja dokumentera, men se någon hade visst glömt att stoppa i minneskortet så det blev inget med det (hyfsat pinsamt fail för “proffsfotografen”). Men redan nästa vecka blir det mer förberedelser med nya, härliga bekantskaper så jag ber att få återkomma då helt enkelt. Under tiden tänker jag ta för givet att ni trycker på “gilla” på Facebooksidan för där kan ni hålla utkik efter uppdateringar och information om denna folkfest som äger rum i Varberg den 27 juni.

Bra fis va?

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.