Pms, feminism och fotografering
1843
post-template-default,single,single-post,postid-1843,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Pms, feminism och fotografering

Pms, feminism och fotografering

Igår lyssnade jag på Annika Norlins sommarprat och gick nästan upp i brygga av det intressanta ämne hon pratade om, nämligen pms. Premenstruellt syndrom that is för den som inte vet vad det är. Igenkänningen i det Annika beskrev var väldigt hög och det var lite av ett hallelujamoment för mig att få en riktig, medicinsk förklaring på det jag känner några dagar varje månad. Lyssna vetja! I övrigt är det Sanna Lundells sommarprat som gjort mest intryck på mig. Det lyssnade vi på tillsammans hela familjen. Sanna satte ord på de orättvisor mot kvinnor som råder i samhället på ett oerhört bra och pedagogiskt sätt och det var mycket inspirerande. Och kampen går vidare mina vänner.

I övrigt är det mycket jobb och mycket foto för tillfället. Jag levererade t ex de här bilderna till kund häromdagen:

IMG_5350 IMG_5370 IMG_5394 IMG_5421 IMG_5439 IMG_5469 IMG_5479 IMG_5514 IMG_5583 IMG_5610 IMG_5636 IMG_5659

 

Fina familjen Serholt (minus en pappa som inte fattade storheten i att bli fotad av moi) och jag träffades nere vid havet och fotade loss en stund. Det är så himla speciellt att få komma så här nära en familj som jag gör när jag fotar. Fint på så många sätt. Och kolla vad fina de är! Alla fyra. Lilla Vilma, som dagen till ära var pyntad med Elsa-krona med inbyggd fläta var dock besviken. Hennes mamma hade lovat att Anna skulle fota henne och den enda som dök upp var jag. Anna i Frost lös med sin frånvaro tyvärr.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.