Planeringsmöte
2284
post-template-default,single,single-post,postid-2284,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Planeringsmöte

Planeringsmöte

Ikväll åkte jag och Pia (efter att Pia agerat personal bh-shopper de luxe och hade MED sig några bh:ar och lät mig prova ut en ny, helt perfekt liten pjäs i mitt egna hem. DET kallar jag service!) ut till Eva-Lena i Läjet. Tanken är att Eva-Lena ska få hjälpa oss att göra själva slutprodukten – dvs BhPias kalender 2016. Vi blev kvar i nästan tre timmar. Gott te, mycket snack och brainstorming kring kalenderns layout blev det. Till slut gick ögonen i kors både på mig och Eva-Lena (som hade druckit te), men Pia hade nog kunnat hålla på hela natten (hon drack kaffe). Det kommer bli så jefvla bra detta!

Tog några pics men fick lite scenskräck eftersom Eva-Lena är en asduktig fotograf och lite av en mentor till mig. Eller ja, hon har väl egentligen aldrig sagt riktigt okej till mentorskapet, men jag känner lite så ändå. Hon har peppat mig med glada tillrop och bistått med råd i olika kluriga spörsmål och då kvalificerar hon sig som min mentor – oavsett om hon vill det eller ej. Eva-Lena har tagit några av bilderna här nedan med min kamera medan jag och Pia satt och valde ut vilka bilder som ska få plats i kalendern.

IMG_0428 IMG_0435 IMG_0437 IMG_0439 IMG_0440 IMG_0445 IMG_0446

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.