Picpeople goes produktfotografering
189
post-template-default,single,single-post,postid-189,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Picpeople goes produktfotografering

Picpeople goes produktfotografering

Så blev det vardag igen efter en rejält behövlig ledighet och jag sitter fortfarande vid vid datorn 21.08, vilket jag gjort sedan 08.00. Eller ja, kanske mer 08.13 eftersom jag av någon HELT outgrundlig anledning valde att cykla till jobbet idag när det blåste halv storm, mina däck var duktigt opumpade så det kändes som att cykla i tjära och det gick så sakta att jag praktiskt taget stod stilla och därmed snudd på välte. Det är extremt överskattat det här med att ha cykelavstånd till jobbet, skulle jag vilja säga. Men å andra sidan, det innebär ju förstås att jag kan unna mig lite överblivet påskgodis när jag skrivit klart detta. Nu när jag gjort av med en 3-4 kcal på min vääääldigt långsamma cykeltur. Eller? Så fattar jag det som.

Idag har Picpeople jobbat med produkt- och profilfotografering på Hälsobrunnen. Himla kul var det och jag är nöjd med flera av bilderna. Jag har ägnat kvällen åt att redigera och behandla bilder samt även startat ett Instagramkonto för deras räkning – in och följ halsobrunnenvarberg med er nu.

IMG_7232 IMG_7242 IMG_7246 IMG_7265 IMG_7270 IMG_7277 IMG_7287 IMG_7315 IMG_7325 IMG_7336 IMG_7344

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.