Picpeople goes magsjuka
1045
post-template-default,single,single-post,postid-1045,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Picpeople goes magsjuka

Picpeople goes magsjuka

Hur har ni det så här i midsommarhelgen? Lediga, lata dagar? Lite sol på näsan och en bärs i solnedgången? Kanske cyklar ni in till stan och käkar nåt gott på restaurang? Good for you i så fall. Själv har jag tappat räkningen på hur många gånger jag hållit liten, svettig panna över toalettstolen, hur många maskiner tvätt som tvättats och hur många spänner som diskats ur då vi inte hunnit till toaletten. Jag har vet inte hur många skedar vätskeersättning som trugats in i liten, torr mun. Minns inte hur Abbe låter när han skrattar. Klart det går över. Det vet en ju. Jag bara undrar lite när.

IMG_0631

En praktiskt kräkfrisyr.

IMG_0633

En del kanske dricker rosé på en solig uteplats, men en ska inte underskatta ett glas fesljummen vätskeersättning i soffan.

IMG_0635

T o m gamla gosedjuret “Lelle” har fått sig en revival så här i magsjuketider. Inte illa. Hen trodde nog att hens tid var förbi.

IMG_0636

Här ligger 50 % av familjen och slappar med en god bok. Myselimys!

IMG_0637

Eller varför inte ta en skön power nap mitt på blanka eftermiddagen? Underskattat.

IMG_0639

För att inte tala om hur bortskämda vi blir av världens bästa grannar som kommer med teckningar, pärlplattor och allmänna tillfriskningshälsningar.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.