Picpeople goes lättklätt
648
post-template-default,single,single-post,postid-648,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Picpeople goes lättklätt

Picpeople goes lättklätt

Jag känner redan att Picpeople kommer att ge mig så mycket i form av möten med fantastiska och hängivna människor. Idag har jag fått ytterligare prov på detta när jag hade förmånen att få träffa Pia Abrahamsson som driver BhPia strax utanför Varberg. Pia uppmärksammades under Musikhjälpen 2014 för sin fina underklädeskalender innehållande alldeles vanliga, helt oretuscherade människor och som drog in smått fantastiska 107 800 kr. Pia håller nu på att planera nästa års kalender och det är här yours truly kommer in i bilden.

Pia och jag hade ett finfint möte idag där vi bubblade och spånade alldeles ohämmat i närmare 2 timmar, som om vi hade känt varann i flera år. Mötet resulterade i att jag får äran att vara en del av hennes kalenderprojekt i form av fotograf och det känns så galet spännande och roligt!

Det var ett lite annorlunda möte på så vis att det slutade med att jag kastade min egen bh och blev servad och guidad genom denna djungel som det är, det här med att hitta RÄTT bh. Och detta kan jag varmt rekommendera. Oerhört lyxig känsla att bara få prova modell efter modell i ett stort trevligt utrymme, till skillnad för ett varmt, svettigt och trångt provrum. Och Pia skrev ner precis vilka modeller jag hade testat i vilka storlekar och som hon med van blick bedömde som bra utifrån olika premisser och skickade med i min lilla påse. Min lilla påse med min sprillans nya, finfina, perfekta bh i.

 

IMG_0171

Pia – vilken härlig brud med hjärtat på rätt ställe!

 

 

IMG_0158

 

 

 

 

IMG_0152 IMG_0154

IMG_0159 IMG_0161

IMG_0163

IMG_0164

Ganska så stor skillnad att komma till Pia och prova ut rätt bh medan en tar en kopp kaffe, istället för att prova ut fel bh på Lindex.

IMG_0165 IMG_0167 IMG_0168

IMG_0173

Så en ny fin bh fick följa med hem. Och ett låneex av 2015 års kalender by BhPia.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.