Påsken
7538
post-template-default,single,single-post,postid-7538,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Påsken

Påsken

Yey! Min hemsida fungerar igen! Fakturan på mitt domännamn kom visst till min gamla jobbmail som inte längre finns och häpp – så fanns inte picpeople.se mer. Min excellente IT-chef Krille tog en titt på det hela och konstaterade att det skulle vara lugnt, bara jag betalade fakturan. Det är nu gjort och allt fungerar som det ska igen. Det var en märklig känsla att inte ha tillgång till den här lille bloggen plötsligt. Jag saknade den faktiskt. Även om jag bara bloggar sporadiskt så gror det alltid ett inlägg i bakhuvudet som ibland är redo att komma ut – eller kanske snarare har tid att komma ut.

Helgen som gick var det påsk och vi firade i dagarna fyra med vänner och familj. Den är så trivsam den där påsken alltså. Flera dagar ledigt, väldigt lite krav på att saker måste vara på ett eller annat sätt – som jul, göttit häng med nära och kära, god mat och massiva mängder godis. Jag gillar´t.

Det har både målats och ätits ägg.

Det har gosats med Björne – världens goaste katt.

På annandagen gick vi poängpromenad på Getterön. Det var kallt som skam, men solen sken och frågorna var svåra. Den blå grinden hör till stugan som funnits i vår släkt sen ungefär alltid. Jag har många fina minnen från stugan där vi tillbringade somrarna när vi var små och som vi brukar träffas vid på sommaren; mostrar, morbröder, kusiner och alla ungar. Undrar om de tänkte på det, gamlafarmor Karin och gammelfarfar Axel när de byggde stugan någon gång på 40-talet? Att 80 år senare år skulle deras barnbarnsbarnbarn spela fotboll, dricka saft, gå på utedasset och kolla efter fågelungar under soluret här. De kanske hoppades?

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.