Oväntat besök
1789
post-template-default,single,single-post,postid-1789,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Oväntat besök

Oväntat besök

Bibi betedde sig så underligt igår kväll när vi låg i soffan och kollade på True Detective. Vad fasen är det med henne, undrade vi? Ingen av oss vågade egentligen kolla under soffan för det lät konstigt därifrån (tänk om det är en RÅTTA?!?!), men tillslut tog vi mod till oss och upptäckte detta lilla monster.

IMG_5318 IMG_5324

Så jefvla göllig! Lille, lille igelkottebebben liksom! Det är som ett zoo här på Breared ju. Är det inte rävar så är det igelkottar som nästan flyttar in.

P.S) Så jävla besviken på True Detective 2 för övrigt. Eller egentligen är det nog mest mig själv jag är besviken på. Med tanke på vilket avtryck TD 1 lämnade på mig och vilken klass den höll, så kan jag bara sluta mig till att det är jag som är för hjärndöd för att fatta storyn. Älskar egentligen allt med den – den kvinnliga huvudrollskaraktären, Colin Farrell, Colin Farrells murre, fotot, skådespelerskan Kelly Reillys utseende samt citatet ”the knife is my equalizer” t ex. Men själva storyn… Nej, jag är för puckad helt enkelt. Damn it.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.