När det är sommar
7694
post-template-default,single,single-post,postid-7694,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

När det är sommar

När det är sommar

Det är inte klokt vad livet är mycket lättare när det är strålande sol och 25 grader. Det är nu jag kommer på varför en bor i det här landet överhuvudtaget – ett beslut som jag ifrågasätter november-april varje år, och som från och med maj till oktober känns fullkomligt självklart. Förmodligen pga av:

Lyckan över att bo på cykelavstånd från salta dopp och magiskt vackra solnedgångar.

En annan dag var jag på fotouppdrag runt om i Halland; Laholm, Halmstad och Falkenberg.

Jag har njutit för fulla drag av vår blommande trädgård. SÅ nöjd över att jag klarade tomaterna – de frös inte ihjäl!

Jag tränar på att ändra mitt synsätt på kroppar och utseende. Självporträtt är ett utmärkt sätt att göra detta på – om jag är i rätt sinnesstämning, vilket jag varit i veckan. Jag tänker att det nya ordet jag hörde häromdagen – kroppsneutral, är skitbra. Jag måste inte hata eller älska min kropp. En kropp är en kropp är en kropp. Punkt och slut och det var bra så.

Sen fick jag den stora äran att träffa Valentino, en vecka ung. Jag passade på att hålla och dra i mig den ljuvliga doften av ny liten människa. Hur fin?

Gårdagen tillbringade jag med ett gäng härliga qvins och firade vår fina vän Malin som snart ska gifta sig. Vi hade en riktigt fin dag med god mat, bubbel, skratt och solsken.

Jag har också fått en fin gåva av en finfin vän som förgyllde vår onsdag. Tack Agge!

Idag är det söndag, väldigt mycket söndag. Tror jag gäspat 300 gånger idag. Fulsovit på altanen och vaknat genomsvettig i gassande solsken. Druckit cola och grämt mig över allt jag borde ta tag i, men inte orkar. Det får bli imorrn. Skjut på det, som flickan sa.

Puss och hej!

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.