Något nytt
6682
post-template-default,single,single-post,postid-6682,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Något nytt

Något nytt

Jag hade ett samtal om sociala medier med en bekant idag. Hen menade att det är ytligheter och en polerad yta som visas upp för det mesta. Jag håller med, till viss del. Jag kan ibland störa mig på fenomenet, men för det mesta blir jag inspirerad. Det beror på dagsformen. Men det som sociala medier såsom instagram gör för mig är att påminna mig själv om hur bra jag har det och hur mycket vackert som finns runt omkring mig. Det gör mig uppmärksam på hur gott kaffet smakade i min nya kaffekopp när jag först tar en bild och lägger upp på instagram. Jag tror jag njuter mer av det där kaffet än om jag inte hade lagt upp en bild av det. Det handlar ju naturligtvis om bekräftelse, det råder det väl knappast några tvivel om. Njutbarheten i antal ”likes” kan inte förringas. Men det är ju inget nytt att många människor är bekräftelsejunkies, det är väl de flesta i någon mån. Behöver det vara fel? Jag tror inte det. Så länge sociala medier ger mer energi än vad de tar så tänker jag köra på. Och här anser jag att ansvaret för kommunikationen helt ligger på mottagaren, inte sändaren. Till skillnad som vid ett samtal t ex, där ansvaret i de allra flesta fall ligger på båda.

Med detta sagt tänkte jag skryta lite om min nya arbetshörna här hemma! En gamingdator har flyttat in och med anledning av detta behövde vi flytta runt lite möbler här hemma, samt investera i ett nytt (läs: gammalt) skrivbord.

Jag är supernöjd. Jag hade först en tanke på att måla om det i svart, men jag blev så kär i det slitna så jag tror det får vara som det är. Gamingdatorn på Louies rum ska jag skona er. Den är så ful att jag vill sticka en gaffel i ögat på mig själv när jag tvingas titta på den. Men Louie är nöjd och det är väl huvudsaken. I detta fallet.

 

 

 

 

 

1 Comment
  • Mirella
    Posted at 19:32h, 30 augusti Svara

    Ja håller helt med?Superfint oxå??

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.