Morgonen med Björn
5759
post-template-default,single,single-post,postid-5759,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Morgonen med Björn

Morgonen med Björn

Vi har fått tillökning i familjen. I fredags körde vi 20 mil – enkel väg – för att hämta hem Björn! Vår älskade katt, Bibis not-so-älskade plastbrorsa. Han har tagit alla mänskliga varelser i familjen med storm, så otroligt älskvärd och fin på alla sätt. Gosig till tusen och så himla liten och gullig så vi alla är helt sålda. Bibi tycker det hela är ett direkt olämpligt tilltag, hon har valt att i protest endast vistas på övervåningen. Hon är misstänksam, känner sig förrådd och sviken. Vad är nyttan med den här skitungen liksom? Björn har en smula uppförsbacke med sin elaka styvsyster. Hoppas snart att hon upptäcker charmen med den här killen och kommer ner från sin tron – f´låt – övervåningen.

Hela natten har Björn legat tätt, tätt intill oss. I morse kom grabbarna ner och behövde lite Björngos. Till skillnad från Bibi så njuter Björn av all uppmärksamhet han får, tillåter kidsen att bära och klappa hur mycket som helst. Både Louie och Abbe är helt saliga. De är ju vana vid att bli nafsade och frästa på om de inte gör som Queen B behagar.

Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.