Midsommar anno 2018
7826
post-template-default,single,single-post,postid-7826,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Midsommar anno 2018

Midsommar anno 2018

En krans av stjärnflocka i rosa hår såg jag framför mig inför 2018 års midsommarafton. En måhända ovanligt romantisk bild för att vara jag. Men. Nångång ska väl även detta rivjärn få vara lite ljuv? Kompenserade det hela med en tyken look though.

Tydligen inne i en rosa period i mitt liv just nu. Midsommarbukett och dukning gick ton i ton med hår, krans och kaftan.

Vi blev bjudna på sill (läs korv), färskpotatis och gräddfil till lunch hos mammi och pappi, sen fick vi finfrämmat hemma hos oss på kvällen. Ett fint gäng vänner som alltid ger allt och lite till. Inte en tyst stund på hela kvällen. Stora skratt och fin stämning. Och maten… Herrejisses, vilken god mat.

Vi är väldigt lyckligt lottade som har så fina vänner runt omkring oss (och som dessutom kan laga fantastisk mat).

Nu hänger kransen på tork och ska få påminna om denna ljuva sommartid året runt.

Glad midsommar!

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.