Men jag orkar inte…
7605
post-template-default,single,single-post,postid-7605,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Men jag orkar inte…

Men jag orkar inte…

Den här skönhet som omger oss nu. Jag vill frysa tiden och frossa i det. Ja, men kolla in bara:

Va? Liksom! Addera sen den här:

Nä. Outhärdligt vackert. These are a few of my favourite things. Eller ja, Abbe är väl mer av en person kanske än en ”thing”, men ni fattar.

Efter att denna vacker-chock åkte vi och checkade in en av stans nya lekplatser som fick bra betyg av båda kidsen.

Vet inte vad det är, men kanske känner jag livet i mig lite extra pga solen, magnolian, barnen, fredag unt so weiter. Go känsla i kroppen är det i alla fall och jag tänker njuta av den så länge det varar.

Skål för det, peeps!

Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.