Måndagssurf
1305
post-template-default,single,single-post,postid-1305,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Måndagssurf

Måndagssurf

Idag tog vi oskulden av sista jobbveckan innan semestern. Troligen uppfattade mitt undermedvetna helgen som att semestern redan hade börjat och liksom ”WTF?!” när klockan ringde i morse. Jag har känt mig sjukt seg och totalt okoncentrerad på jobbet. Mina tankar är någon helt annanstans, närmare bestämt överallt utom på jobbet. Jag tänker mycket på vilka pod:ar jag ska lyssna på när jag är ledig. Eller vems sommarprat jag ska börja med. Och ska jag börja läsa den sista delen i trilogin av Eriksson & Axlander Sundquist eller ska jag läsa Annie Leibowitz emellan? Ska jag satsa på att läsa inredningsmagasin eller ska jag snegla lite i modetidningar? Fast det sistnämnda har jag faktiskt försökt att undvika den sista tiden, som ett led i mitt mål att bli mindre kroppsfixerad. Jag mår helt enkelt inte bra av att matas med bilder på ”perfekta” kroppar och kan egentligen inte ens relatera till det modet som visas i typ Elle m fl eftersom kläderna sitter på folk som väger mindre än vad en tioåring gör. Nej, det ska jag inte göra känner jag bestämt nu. Jag ska nog satsa på att läsa alla fototidningar jag kan komma över istället. Ja, så får det bli. Far åt helvete med modetidningar som bara ger både tjejer och killar en skev bild av hur tjejer egentligen ser ut. Har förresten börjat springa runt naken här hemma så ofta jag kommer åt – också det ett led i kampen mot snedvridna kroppsideal. Mina söner ska nämligen veta hur en vanlig, fullt normal kvinnokropp ser ut så de inte växer upp och tror att den bilden de matas av i olika medier är sann. Så förlåt kära grannar om ni också råkar illa ut som ett led i denna strävan.

Egentligen hade jag bara tänkt lägga upp ett gäng bilder från kvällens surf, men det ena ledde visst till det andra. Vet inte riktigt hur det gick till, men det är lite så här min hjärna har jobbat hela dagen. 100 % ofokus och totalt förtappad. Jag behöver semestern really bad nu.

IMG_2258 IMG_2262 IMG_2268 IMG_2272 IMG_2281 IMG_2306IMG_2313 IMG_2325 IMG_2338 IMG_2340 IMG_2351

Tags:
,
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.