Lördag
7390
post-template-default,single,single-post,postid-7390,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lördag

Lördag

När alla pojkar i familjen dragit på innebandyträning tar jag tag i mina blomster.

En gammal vän som jag gjort ett fotouppdrag för var här i torsdags och utbrast häpet: “Men att du har gröna fingrar! Det hade jag ingen aning om!”. Inte jag heller kan jag säga. Jag har verkligen inte det. Eller?

Nä, det har jag inte. Jag har ingen aning om vad jag pysslar med när det kommer till krukväxter i hemmet, men jag tycker det är himla mysigt att ha det grönskande omkring mig och jag mår liksom väl av att se hur det frodas i mina fönster. Min vän är pelargonexpert så han rådde mig att flytta min dr Westerlund till ett fönster nu så den får massa sol och kraft i vårsolen.

Och så mina palettblad. Är så malligt stolt över dessa som jag köpte som pyttesmå sticklingar på Vintagebyrån förra sommaren. Se så stora och vackra de är!

Och så min uppfödning. Små sticklingar som strax ska planteras i jord. Ja, jisses. Tänk att en skulle vakna upp en solig förmiddag i februari och inse att en nu är en fullbordad tant med krukväxtintresse. Didn´t see that one coming.

 

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.