Lite så här jobbar vi
2803
post-template-default,single,single-post,postid-2803,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lite så här jobbar vi

Lite så här jobbar vi

Allt som oftast när vi kommer hem från skola, förskola och jobb så samlas vi likt bilden ovan och samtalar om dagen som varit och äter en nybakt kaka som Louie svängt ihop efter den näringsrika, vegetariska middagen. Lite så jobbar vi.

Ha. Ha. Kanske inte riktigt. I den fula verkligheten så försvinner barnen iväg åt varsitt håll när vi kommer hem med mig hojtandes vid bilen att de “fan måste hjälpa till att bära alla jävla väskor innan de sticker!”, vilket de aldrig gör så jag själv måste släpa väskor, jackor, vantar, teckningar och what not in. I den fula verkligen dör jag på soffan tills Jimmy kommer hem och då masar jag mig upp och steker äckliga cancerogena köttbullar och kokar icke-fiber-pasta och serverar barn som är helt ointresserade av mat men sjukligt intresserade av att stirra på valfri skärm (läs: ipad, telefon, dator, tv). Sen ska skiten plockas undan igen och jag har fått halsbränna av helfabrikatmaten och barnen slåss om ipad:en i soffan (not to self: köp en ipad till i julklapp så vi slipper kiv och liv). Är det inte höstlov så ska resten av barnens vakna tid spenderas åt att bråka med Louie om läxorna som måste göras och som han hatar. I vredesmod ska de små liven sedan nattas med saga mellan sammanbitna tänder och en begynnande huvudvärk.

När barnen väl somnat sätter jag mig vid datorn och laddar upp bilder från kvällen och inser då plötsligt att även om vårt liv består av många dagar enligt ovan beskrivna, så innehåller det också en hel del av såna här som bilderna visar. Faktiskt. Ibland är det lätt att glömma de fina dagarna och foka lite för mycket på de som lämnar lite i övrigt att önska. Jag ska sluta med det nu. Och bilder som dessa från idag när Louie bakade syltkakor för första gången i sitt liv hjälper till att foka rätt.

IMG_6220 IMG_6222 IMG_6223 IMG_6226 IMG_6229 IMG_6232 IMG_6240

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.