Lite fredagsporr
449
post-template-default,single,single-post,postid-449,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lite fredagsporr

Lite fredagsporr

“Men åh… Tänk den som ändå hade en bok av Annie Leibovitz!” trånade jag häromdagen när jag botaniserades runt på olika bokhandlarsajter. Sen kom jag på att jag ju faktiskt är en vuxen människa med en egen (nåja, Jimmy äger ju halva) plånbok. Jag KAN ju faktiskt köpa en bok av Annie Leibovitz om jag så önskar. Det är ju inte en investering på flera tusenlappar vi talar om. Även om det faktiskt fanns några slags samlarböcker av Leibovitz som gick lös på 29 000 kr. Så med tanke på det kan en ju säga att min bok för endast 298 kr var rena rean i jämförelse. Om nån (läs: min man) ifrågasätter mitt inköp.

Bilder av det slaget som Leibovitz m fl levererar (som t ex Hasse Persson som just nu har en utställning på museet i Varberg. Har du inte sett den så masa dig dit genast för bövelen.) får det fan å fukta te i min trosa, som Mia Skäringer kanske hade uttryckt sig. Jag dör lite när jag bläddrar igenom och tittar på hennes bilder som fanimej är genialiska i all sin enkelhet. Och så tänker jag; har jag bara en promille av Leibovitz begåvning och coolhet så kan jag dö lycklig.

 

IMG_9537

Facit på gravidfotografering. Förväntar mig att nästa preggo jag plåtar kastar alla kläder. Hon kan få behålla trosorna iofs.

 

IMG_9538

Klassiker. Frikkin fan-fucking-tastic.

 

IMG_9539

T o m Arnold blir vacker när mrs Leibovitz gör sin grej.

IMG_9540

I rest my case. Det gör tydligen Johnny också.

 

IMG_9541

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.