Let it rain. Gör det bara.
984
post-template-default,single,single-post,postid-984,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Let it rain. Gör det bara.

Let it rain. Gör det bara.

Först var jag förbannad för vädret var ungefär som i november på skolavslutningen. Vädret tog illa vid sig och tänkte “jag ska fan visa kärringen att jag VISST kan producera fint väder!” och det sprack upp och solen sken som en galning framåt lunchtid. Ha! Ibland hjälper det att ryta ifrån ordentligt, konstaterade jag och kände mig som nån som har inflytande över vädret. Sen kom dagen idag. Och tydligen var gårdagen endast en liten teaser, en påminnelse om att det så klart KAN vara fint väder om Vädret så önskar, men nu är inte Vädret intresserad av att vara fint så därför tänker hen återgå till sitt ordinarie program. Dvs pissregn och storm och 12 grader. Ja, ja. Gör som du vill då förbannade skit-Väder. Jag bryr mig ens inte om vädret ändå faktiskt. Det är ju ändå bara väder.

Igår var det ju fint – säkert 17 grader – och då satte genast tjatet igång. “Vi vill blåsa upp poolen mamma! Eller ta fram slidebanan! Eller vattenspridaren!” Och mamman suckade och var jävligt vuxen och astrist och bara nä, nä det är för kallt. Men då kom grannen som en räddande ängel och var lite mindre 35 år och snusförnuftig, och istället lite mer carpe fucking diem – klart barnen ska få leka i vattenspridaren när nu Vädret behagar visa upp en något trevligare sida för en enda gångs skull. Så vattenspridare blev det. I form av en askul bläckfisk. Och barnen var så galet lyckliga och sprang tills de hackade tänder och var blå om läpparna och jag trodde vi skulle få tina upp dem med hårblåsen eller nåt. Jag passade på att föreviga. Fall i fall det inte blir någon mer gång i “sommar”.

IMG_0463 IMG_0475 IMG_0476 IMG_0480 IMG_0483

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.