Lately
3721
post-template-default,single,single-post,postid-3721,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Lately

Lately

Det blev lite mycket i slutet på förra veckan, så kan vi säg. Torsdag till fredag var jag på konferens med vanliga jobbet i Tylösand. Intensiva dagar, en sen kväll och häpp så var det fredag. Då väntade AW med vår förlängda familj the Hellströms, som i vanlig ordning inte alls blev en AW utan en helkväll eftersom vi har så sjukt kul ihop och det liksom aldrig känns rätt att bryta upp. Vi brukar hinna med en massa olika samtalsämnen en sån här kväll, och denna kväll var inget undantag. Vi hann också med lite HLR-övning med dockan som jag fått med mig efter en sådan utbildning på jobbet. Det kändes liksom helt rätt att dra fram Mini-Ann vid 22-snåret en fredag kväll. En vet liksom aldrig var en sån här kväll slutar. Det enda en vet är att det blir kul. En vet också att det inte alltid är askul dagen efter av förklarliga skäl. Som tur var så var jag hyfsat pigg på lördagen då jag skulle på workshop i Beloved/Moment Design med Karin Linde på Don´t Blink. Det var en vidareutbildning i denna roliga fototeknik vars syfte är att själva fotograferingen ska bli mer en upplevelse och på så sätt få till verkliga känslor att fånga på bild. Så himla kul och givande att få guidas av Karin som är certifierad Beloved-fotograf och en av 3 utbildare i Sverige i tekniken. Att dessutom träffa andra fotonördar är så himla skoj, även om jag får väldig prestationsångest bland riktiga proffs. Dagen till ära hade jag lyckats få ett av sommarens brudpar att ställa upp som mitt ”övningspar” – Lotta och Björn. Tyvärr var det grått och kallt som aset, men Lotta och Björn kämpade på med stelfrusna fingrar och röda nästippar.

IMG_1892 IMG_1904 IMG_8754 IMG_8765 IMG_8774 IMG_8809 IMG_8821

Visst är de fina, de där båda?

Lördagen avslutades tillsammans med ett härligt gäng tjejer som samlats för att överraska fina Ida som fyllt 35. Jag valde dock att avsluta min kväll när de andra drog ut på lokal, vilket jag var oändligt tacksam för när vi väcktes kl. 03.30 av att Abbe kräktes. Första gången. Tror han kräktes en gång i kvarten fram till kl. 8.00. Sen insjuknade vi alla en efter en i hyfsat takt och vid 17-snåret hade vi ett fullskaligt kräk-inferno i hus nr 30. Till och med katten kräktes. Det var surrealistiskt alltihop. Men, dagen idag är kräkfri och trots att vi inte gör många knop så känns det som det är över för den här gången. Nu ska vi bara äta och dricka ikapp, sen är vi nog good to go.

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.