Kvällsdopp
1883
post-template-default,single,single-post,postid-1883,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Kvällsdopp

Kvällsdopp

Igår var jag och Louie med på Fotomaraton som Varbergs Fotoklubb, Audiovideo och Museum Halland anordnade. En får tre timmar på sig att fota fem olika teman som en får reda på vid anmälan. Årets teman var; barnslig, frihet, kärlek, samarbete och jag. Det var verkligen sjukt svårt alltså! Jag är en sån tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna samtidigt som jag är en usel förlorare, vilket gör att jag får sjuk prestationsångest. Och rannsakar jag mig själv riktigt ordentligt så vet jag inte om jag egentligen tyckte det var så himla kul när allt kom omkring. Ändå tills Louie sa att det var en av de bästa stunderna i hans liv, de här tre timmarna som bara han och jag hängde. Då fick jag swischa fokus och försöka se bortom tävlingen. Fina, fina Louie. Som peppade mig när mitt självförtroende sviktade med “Bra mamma! Vad modig du var som frågade de där gubbarna om du fick fota dem! Du är grym!” osv. Jag har inte förtjänat den ungen.

Det visade sig dessutom att jag hade fotat allt i fel format. Upplösningen var för dålig så troligen är mina bidrag helt oanvändbara när allt kommer omkring.

Dagen idag har varit en rätt slapp, återhämtnings- och uppladdningsdag. Gjorde klart ett fotouppdrag som jag sen levererade och nu sitter och biter på naglarna för och undrar vad de tyckte. Skickade förresten bröllopsbilderna till Rebecca och Öystein i fredags och är så satans nervös för vad de ska tycka också. Jag har ännu inte lämnat några bilder som jag fått höra något negativt om – jag bara väntar på det. Förr eller senare kommer det ju att ske. Jag bara håller tummar och tår för att det inte blir bröllopsbilder för det är ju en smula svårt att göra om de fotoögonblicken, om en säger så.

Vi avslutade denna helg med att cykla ner till Vikhyddan och ta ett kvällsdopp. Det såg ut lite så här:

IMG_7223 IMG_7235 IMG_7246 IMG_7248 IMG_7250 IMG_7253 IMG_7257 IMG_7261 IMG_7262 IMG_7264 IMG_7266 IMG_7267 IMG_7268 IMG_7275 IMG_7276 IMG_7290 IMG_7294 IMG_7299 IMG_7303 IMG_7314

Innan vi cyklade ner till stranden fick vi återigen spännande besök på Marmorgatan:

IMG_7219

En stor jäkla häger svepte in på området och slog sig ner på en av bilarna. Det är som ett god damn zoo här nere på Breared alltså!

Och funderar ni på varför alla bilder är så jäkla dålig upplösning på, så är det för att jag hade glömt att ändra inställningar på kameran och således fotade även dagens foton i sämsta tänkbara upplösning. Så häpp – så här ser alla mina tävlingsbidrag ut (sakramento-idioto!!!).

 

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.