Korv mä brö
3585
post-template-default,single,single-post,postid-3585,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Korv mä brö

Korv mä brö

Nej, vi är långt ifrån tokiga familjen när vi kommer hem efter jobbet, maten har lagats, intagits och dukats av. Rätt så ofta är vi trötta, griniga, opedagogiska familjen som istället för att hitta på nåt i vakuumet mellan kvällsmat och läggdax, låter barnen sitta och glo vid varsin device medan vi vuxna sitter med våra devices. Skittråkigt, jag vet. Jag intalar mig nu att det är pga årstiden – det blir bättre när det blir lite varmare och ljusare på kvällarna. DÅ ska vi vara superkul föräldrar.

Men ingen regel utan undantag. Häromkvällen fick Abbe och Jimmy feeling och lekte korv med bröd med min yogamatta efter maten. Inga konstigheter alls.

IMG_8338 IMG_8339

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.