Julia och Anya
8638
post-template-default,single,single-post,postid-8638,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Julia och Anya

Julia och Anya

Min vän Maria bad mig föreviga dottern Julia och hennes Anya på studentbalen. Ingen är gladare än jag för det – energin och gnistan mellan de här båda var helt magisk.

Jamen ni fattar va? Jag älskar kontrasterna mellan det ljuva, skira, vackra och den korrugerade plåten, graffitin och rostiga spår.

Balen ändå… Minns när jag och min kompis Chrille gick på balen för några – well, 20-nånting om det nu är så himla noga – år sedan. Eller ja, minns och minns… Mer vet att vi gick på balen. Vet också att det inte gick något samkönat par ihop då. För jäkla skönt att se att vi går framåt på den punkten och tänker med sorg på alla de som kände att de inte kunde gå tillsammans för 20 år sedan.

Stort tack vackra Julia och Anya för att ni lät mig komma nära. Ni är grymma!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.