Helgen
720
post-template-default,single,single-post,postid-720,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Helgen

Helgen

Vet fan inte riktigt vad jag tänkte när jag föreslog för Ida att vi skulle ta en powerwalk innan frukost på lördagen och när klockan ringde 7.30 förbannade jag (återigen) min impulsivitet. Varför kan jag inte bara vara en normal människa som tänker efter en pratar? Det KAN ju inte vara så svårt? Många människor gör så. Men inte jag alltså. Impulskontroll är tydligen inte min starkaste sida. Tur att jag ändå besitter någon slags karaktär, annars hade jag nog ringt Ida och sagt att jag var sjuk. Men istället masade jag mig upp ur den varma, sköna, mjuka och härliga sängen till ljudet av smattrande regn och snålblåst och drog på mig kläder och åkte. Hämtade upp Ida och sen stretade vi på där i blåsten och regnet. 10 grader var det när vi hoppade ur bilen, vilket osökt leder mig till maj-vädret. Alltså, jag har en riktigt dålig känsla inför den här sommaren… Vi har haft två fina – nej ASFINA somrar i rad nu. Jag är så rädd att detta blir sommaren som regnar bort. En ska ju inte måla fan på väggen än, men magkänslan är INTE bra. Och jag säger fan ta dig sommaren om du inte levererar. Fan ta dig.

Ja, nu kom jag ifrån ämnet lite kanske. Hur som helst. PW:n genomfördes och frukost åt vi på Mignon tillsammans med resten av våra familjer. Fick en lite surrealistisk känsla när vi satt där alla åtta och insåg att detta hade varit otänkbart för bara ett par år sedan. No way in hell att jag hade utsatt mig (och alla andra gäster) för att äta frukost på ett café med mina barn. Men nu. Nu är våra kids så stora att de plötsligt går att ha i möblerade rum tillsammans med oskyldiga människor UTAN att jag får hjärtklappning och pattsvett. Ganska fint ändå.

Nu sitter jag här med mitt kaffe och min chokladbit rawfoodboll och summerar veckan i huvudet och känner mig faktiskt nöjd. Jag har fått gjort mycket på mitt vanliga jobb. Jag har fått gjort mycket med Picpeople. Jag har träffat fina människor. Jag har gått på stan utan smink (notera: PÅ EN LÖRDAG). Jag har blivit vansinnigt upprörd över skitprogrammet Debatt på svt. Jag har överlevt en veckas PMS.

Jag har till och med gjort en fin lördagsbukett.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.