Helgen
5685
post-template-default,single,single-post,postid-5685,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Helgen

Helgen

Helgen som varit har spenderats hos våra vänner i Växjö på den fantastiskt fina gården som de just gått och köpt. Vi har blivit bortskämda med god mat, friluftsliv, snö, skratt och musik.

Förra ägaren till gården har lämnat kvar en hel del saker till allas förtjusning.

Jimmy hittade en murre-soulmate.

Lillebror Alve var glad att vi kom.

Två glada laxar.

Bland sakerna som lämnats kvar har Karro och Sven hittat en massa gamla lagfarter och andra brev från så långt tillbaka som 1841.

Riktiga sigill!

På trettondagen spelade Louie cup inne i Växjö, i Fortnox Arena. De andra i laget hade åkt från Varberg 06.30 så vi var kanske de som var mest utvilade som bara hade 10 minuters resväg till samlingen.

När vi kom tillbaka till gården hade familjen Karlsson fixat fika nere vid sjön. Det var kallt och krispigt och förtvivlat vackert.

Köra fyrhjuling är ett måste på landet.

Jimmy fick istappar i murren. Han var glad ändå.

Infruset.

Och som om vi inte redan var helt betagna av Södergården i Nöbbele så vaknade vi upp på lördagen och gården låg mjukt inbäddad i snö.

Systrarna Karlsson på Södergår´n.

Svea

Edith.

Finast. Inifrån och ut. Numera hemmansägare också.

Hemmansägare Karlsson.

Vi har verkligen haft en riktigt fin helg och det var fantastiskt kul att få se gården i sitt originalskick innan Karro och Sven sätter igång med The Renovering. Det ska bli så spännande att följa när de gör Södergården i Nöbbele till sitt alldeles egna drömhem.

Tack Karro och Sven för att vi fick komma och varmt lycka till med ert hemman!

1 Comment
  • Agneta
    Posted at 19:21h, 08 januari Svara

    Så fint Anna, fantastiska bilder. Det är precis så det är där- helt ljuvligt!
    Kram

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.