Helgen
2949
post-template-default,single,single-post,postid-2949,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Helgen

Helgen

Lite pics från vår helg kommer här:

IMG_9645 IMG_9647

Vi började helgen med finfint “främmat” (ett ord som måste börja återanvändas mer) i form av Malin, Kristofer, Ellen och Sixten. Vi fick en härlig ritbok för vuxna i gå-bort-present – garvar läppen av mig när jag sitter och bläddrar i den nu. Tror jag ska börja med ovanstående teckning; “rita kollegornas ansiktsuttryck efter löneförhandlingarna.”

IMG_6441 IMG_6457 IMG_6467

Vi åt och drack och rökte en liten cigarr på allen. Tjusigt. Kul också att upptäcka att Kristofer tog lite pics så jag fick vara med på ett hörn. När jag kollar på min telefon. Obs! Jag är ganska säker på att jag googlade på nåt superviktigt som vi diskuterade. Jag fäjsbokade INTE.

IMG_6470

Vaknade upp till en värld som var lite fulare, lite ondare. Frukosten intog jag i min ensamhet framför tv:n med salta tårar blandat med kaffet. Kan inte sluta tänka på vad det är som får en människa att ge sig själv rätten att ta en annan människas liv och för alltid förändra och försämra livet för hundratals anhöriga?

IMG_6510 IMG_6537 IMG_6529

Sedan lite vila för själen ute i Stamnared hos Marie på Håkesgård. Band en dörrkrans. Åt årets första skinksmörgås. Pajade min kamera. I den ordningen.

Med lånad kamera fick jag sedan föreviga gullungen Florians officiella inträde i Svenska kyrkan. Det gick som smort såklart – Florian kan vara jordens nöjdaste barn. Han tog hela spektaklet med ro och värdighet.

IMG_9543 IMG_9573 IMG_9578 IMG_9626 IMG_9630

Men är det bara jag, eller dör en sötdöden när en tittar på`n? Fina Florian. Hoppas du kommer gilla äpplena som blir på ditt alldeles eget dop-presents-äppelträd. Och att du bjuder oss på äppelkaka när du blir stor.

Nu ska jag släpa mig till sängen och sätta igång ältandet som på senare tid gjort det svårare och svårare för mig att somna om kvällarna. Jag tror jag ska köra igenom 1) terrorattackerna de senaste dagarna och tillhörande “vad fan är det som händer och hur ska det bli med all skit”, 2) Hur F-A-N ska jag kunna få min kamera lagad tills på lördag då jag har en väldigt viktig fotografering inbokad? 3) Vad ska jag prioritera när jag kommer till jobbet imorrn? 4) Är Bibi bra från sitt hemska virus som hon dras med eller är det därför hon sovit hela kvällen – för att hon inte är riktigt 100 än? 5) Hur stor skada tog barnen av mitt utbrott innan dopet i förmiddags när de vägrade ta på sig finkläder och envist hävdade att de minsann skulle ha sina urtvättade mjukisbrallor och t-shirts på sig? Förmodligen stor. Extra stor insättning på terapikontot denna månad således.

Lite så tänkte jag avsluta helgen. “Hon bara roar sig, den där fru Lindblom!” – erkänn att ni tänker så?

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.