Harry
1219
post-template-default,single,single-post,postid-1219,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Harry

Harry

”Freedom has a scent, like the top of a newborn babys head.” Så skriver Bono i U2´s magiska ”Miracle drug”. Alla som någon gång lagt näsan mot en nyfödd bebis hjässa vet exakt hur det doftar och jag älskar Bonos beskrivning av den.

IMG_1602

Harry är 7 dagar idag. Jag fick den stora förmånen att fota honom och hans familj. Det var inte helt hälsosamt för min livmoder, så kan vi säg. Hade först ”foto-ögat” på och mycket fokuserad på hur ljuset föll, lämplig bakgrund osv, men så skulle jag flytta honom lite och tog upp honom försiktigt, försiktigt och bara häpnade över hela hans lilla uppenbarelse. Denna lilla människa som bara finns här nu. Som är en så självklar del av familjen W. Som bara var helt varm, mjuk och alldeles, alldeles underbar. Blev sittandes med honom en stund mot mitt bröst och bara andades in den där ljuvliga lukten och höll honom nära. Herrejösses så vacker.

IMG_1514

Han har två stolta storasystrar också. Som kommer älska ihjäl honom. Bara när jag var där i drygt en timme fick han nog 100 pussar.

IMG_1521

IMG_1462

IMG_1548

IMG_1561

IMG_1579

Harry och mamma Lisa.

IMG_1591

IMG_1613

 

Tack fina familjen Werdin som lät mig komma så nära.

2 Comments
 • Mirella
  Posted at 04:37h, 30 juni Svara

  Så otroligt fint, både foton och hur du beskriver känslan. Jag säger det igen, du har ”det”

  • Anna Lindblom
   Posted at 06:27h, 01 juli Svara

   Tack Mirella!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.