Han med stort H
1389
post-template-default,single,single-post,postid-1389,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Han med stort H

Han med stort H

Vi har välkomnat en ny medlem in i familjen idag. Det är Canon 85 mm 1,8 som flyttat in efter mycket om och men. Det är ju så sablans kul med nya grejer, men också svårt. Jag har ju vant mig vid min vapendragare (50 mm 1,8) så det tar nog lite tid innan vi två blir ett så att säga. Men jag kämpar på.

Min man fick därför ställa upp som modell idag, när utrustningen skulle invigas. Och det gör ju absolut ingenting för det gör ju inte ont att titta på`n. Snygg som få min karl. Enjoy.

IMG_2784 IMG_2785 IMG_2789

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.