Grand final
4685
post-template-default,single,single-post,postid-4685,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Grand final

Grand final

Idag har jag varit själva definitionen på “slut”. Jag spenderade 12 timmar bakom kameran igår, då Varbergs andra Pride gick av stapeln. Ett sånt pass ger såklart sjukt mycket energi, men är på samma gång helt uttömmande både mentalt och fysiskt. Svårt att beskriva, och jag vet egentligen inte riktigt själv vad det är som händer med mig när jag fotar, men det känns som att jag är på helspänn för att hela tiden ta in, observera, värdera och komponera bilder. Det ger en tomhetskänsla och trötthet dagen efter som gör mig lite som en zombie. Jag har således gått som i dvala idag. Men vädret visade sig från en bättre sida än igår (god damn vilken jävla storm det blev exakt som paraden skulle gå av stapeln) och det är vår sista gemensamma semesterdag så vi packade och drog ner för kvällsmat på stranden med vår förlängda familj.

IMG_9350 IMG_9351 IMG_9357 IMG_9366 IMG_9383

Kvällsmat och en Cava med det eminenta namnet Anna (tack Malin och Kristofer) och sen en liten sängfösare på Olles på det. Ett värdigt avslut på 2016 års upplaga av sommarsemester.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.