Gbg
7975
post-template-default,single,single-post,postid-7975,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Gbg

Gbg

En av sommarens finaste dagar begav vi oss till Göteborg med våra vänner Ida och Staffan. Shopping, god mat och dryck stod på agendan och vi tog tåget upp efter lunch.

Jag hyser någon form av hatkärlek till Göteborg. Jag längtar ofta efter att åka hit, ser framför mig hur vi ska strosa runt, shoppa, dricka bubbel eller en latte och smälta in i atmosfären. Det är rätt sällan det faktiskt blir på det viset. Allt som oftast känner jag mig lite lätt yr och konstig när vi är här, blir trött i fötterna nästan direkt och längtar hem. Jag vet, tantvarning de luxe. Önskar så att jag vore mer världsvan och härlig. Tur då att det finns sköna ställen i Götet som en kan dyka in på och vila fötterna.

Hotel Belloras takterass fungerade fint att vila huvud och fötter på samt njuta av takåsromantik.

Vårt huvudmål med denna tripp var en efterlängtad reunion med Restaurang Toso för att få möjlighet att uppleva denna fantastiska mat igen.

Bara interiören gör restaurangen väl värd ett besök. I kombination med alldeles ljuvlig mat så utgör Toso en av mina absoluta favoritupplevelser matmässigt. Jag rekommenderar den varmt för någon som gillar god mat.

Ett axplock av de läckerheter vi åt denna kväll. Vi var behagligt mätta och nöjda när vi sa tack och hej när vi bröt upp.

Sammanfattningsvis var det en finfin dag tack vare vårt fina sällskap och maten på Toso.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.