Freddie Wadling
3795
post-template-default,single,single-post,postid-3795,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Freddie Wadling

Freddie Wadling

För några veckor sedan satt vi i vårt kök och firade helg, då fick Jimmy ett mail från Majas vid havet om en hemlig spelning med Freddie Wadling den 17 mars. Jag kan väl inte direkt säga att jag hade någon särskild relation till Wadlings musik, mer än den låt han har med på Amnesty-albumet från 1998 (som jag när det begav sig lyssnade sönder totalt) och hans inhopp på Håkan Hellströms konsert på Ullevi 2014. Men vi älskar live-musik och vi älskar Majas så det kändes som en kul grej att gå dit med våra vapendragare Lise och Krille. Och vilken spelning! Otroligt intimt och personligt – det kändes som vi satt hemma i Freddies vardagsrum och lyssnade. Jag blev helt trollbunden av musiken och orden. Och av Freddie.

IMG_9264 IMG_9270 IMG_9277

IMG_9280 IMG_9281 IMG_9284 IMG_9289

IMG_9279

Och ÅH, vad jag tycker om att fota konserter! Ville helst springa runt och köra upp kameran i flabben på karln hela ti`n, men det gick ju sannerligen inte för sig så jag lät bli. Tog några snabba och återgick sedan till att bara njuta av musiken.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.