Fredag
5795
post-template-default,single,single-post,postid-5795,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fredag

Fredag

Den här dagen började inte perfekt. Fan, hela veckan har varit rätt rövig med några få ljusglimtar. Dagen hämtade dock upp sig på slutet med en trivsam aw med kollegor och sen fredagshäng i hemmavid. Vi har investerat i en kaffemaskin idag och mycket har kretsat kring den under kvällen. Den och katterna.

Katt i bananlåda. När vi ändå är inne på bananlåda – är det bara jag som känner en instinktiv misstänksamhet mot bananlådor? Jag går här och ryser varje gång jag tittar på den och tänker att det ligger nog fan en giftig spindel från ett tropiskt land där i och bara väntar på att attackera vår gulliga kattunge.

Följetongen ”Bibi möter Björn” går vidare. Hade detta varit en film hade ni kunnat höra Bibis morrande. Men de vistas numera på samma våning, det är ett framsteg gentemot förra helgen då Bibi höll sig på övervåningen i två dygn.

Göllegrisen.

Chai Latte är hans grej. Nu med riktigt skummad mjölk.

Och här har ni min latte. Smarrig, men får minus för avsaknad av latte art. Jag önskade mig en lattesnippa, men det var tydligen överkurs. Nåja, han får väl ett par försök på sig.

 

Tags:
No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.