Fort Myers Beach
2479
post-template-default,single,single-post,postid-2479,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Fort Myers Beach

Fort Myers Beach

Vår vistelse här i Fort Myers Beach börjar närma sig sitt slut. Imorn åker vi vidare mot Miami. Våra dagar här har varit helt ljuvliga. Vi har verkligen tagit det väldigt, väldigt lugnt och solat och badat hela dagarna. Återhämtat oss efter Orlando, kan en säg. Sovit lite, läst lite.

20150925_112020 IMG_1438 IMG_1448 IMG_1449

Igår hyrde vi jetski och körde runt med som galningar en halvtimme.

Vi fick fylla i ett gäng blanketter innan vi fick lov att komma i närheten av några jetskis.

Vi fick fylla i ett gäng blanketter innan vi fick lov att komma i närheten av några jetskis.

IMG_1489 IMG_1497 IMG_1498

Någon tyckte tydligen inte att han hade tillräckligt långt skägg och provade en förlängning.

Någon tyckte tydligen inte att han hade tillräckligt långt skägg och provade en förlängning.

At last.

At last.

IMG_1509

Sixten ville oxå åka...

Sixten ville oxå åka…

Han fick dock nöja sig med att paddla kajak med mamma Cissi.

Han fick dock nöja sig med att paddla kajak med mamma Cissi.

Baywatch-brudarna kan slänga sig i väggen. Here comes Ida.

Baywatch-brudarna kan slänga sig i väggen. Here comes Ida.

Jag fick feeling och centrerade mig en liten stund.

Jag fick feeling och centrerade mig en liten stund.

Bröderna Bröt.

Bröderna Bröt.

Snygg-Cissi

Snygg-Cissi

IMG_1568

Tummen upp på den åkturen!

Tummen upp på den åkturen!

2 Comments
 • marika
  Posted at 21:11h, 04 oktober Svara

  Hej. vad roligt att följa er Florida resa. speciellt då vi själva åker om en månad. 2 vuxna 2 barn på 4 och 7 år Vi kommer att bo 5 nätter i orlando och 8 nätter på fort myers beach. vi kan knappt vänta. dina bilder är fantastiska!. tänkte höra med er lite om resan dit. Vi åker med norweigan, gjorde ni det och i så fall fanns det filmer och sånt för barnen eller ni hade surfplattor na med på flyget? Många timmar för dem att sitta still ? tänkte även höra lite vad man kan räkna i matkostnader om dagen.på ett ungefär. andra tips och trix tar jag gärna emot ? hoppas ni får toppen dagar de sista Semester dagarna Mvh Marika

  • Anna Lindblom
   Posted at 19:24h, 06 oktober Svara

   Hej Marika!

   Tack för din kommentar och vad roligt att du gillar mina bilder!

   Vi reste också med Norweigan och det var ett sånt där dreamliner. Där är ju skärmar vid varje stol och det fanns barnfilmer. Våra kids hade sina plattor med sig också dock. De gillar att spela och de enda spel som fanns på planets skärm var schack och sudoko och det är lite överkurs för våra ungar. 🙂 Vad har ni för flygtider?

   Ska en äta alla mål på restaurang så springer det snabbt iväg – vi gjorde åt mer på mat än vad vi hade räknat med. Allt beror förstås på vilken standard en kan tänka sig. Vi “lyxade” till det en del och jag skulle säga att det kostar som att gå på restaurang här hemma. Vi hade räknat med ca 2000 kr/dag som någon slags genomsnitt och det räckte inte alla dagar. I och för sig gick det ju inte 2000 kr när vi åt frulle och lunch på rummet, vilket vi gjorde när vi hade möjlighet till det. Men det kostar ju att handla i mataffärerna också.

   Andra tips och trix… Hm… Ett tips är att se till att skynda sig av planet när ni landat. Det tar en bra stund i passkontrollen så väntar en med att gå av planet för att slippa trängas så kan det säkert ta några timmar. Vi satt långt fram i planet och rusade ut, vilket vi var glada för. Såg köerna som växte bakom oss och där hade jag inte velat stå med två trötta ungar.

   Ska ni gå på Universal så kan ni köpa biljetter hemma och ta med utskrifterna. Det sparar tid när det öppnar. De flesta hotell har transfer med buss till parkerna – det var värt en del att slippa köra och parkera för att sedan ta en buss från parkeringen till ingångarna.

   Det kan vara käckt att ta med sig ett par såna där små paraplyer. Det regnade inte alls mycket när vi var där, men de gånger det kom regn (3-4 ggr på 17 dagar) så var det skyfall.
   I övrigt har jag nog inte några särskilda tips. USA är ett extremt resvänligt land så ni kommer få det toppen! Jag är jätteavis faktiskt! 🙂

   Kram!

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.