Första doppet
7579
post-template-default,single,single-post,postid-7579,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Första doppet

Första doppet

Förra veckan slog värmen till och bilens termometer visade 23 grader plötsligt. What?! Sommar?! Nu?! Undertecknad fick nån form av knäpp och åkte i panik och inhandlade tomatplantor på Warbergtomat.

Att fota i växthus är så extremt tacksamt. Ljuset och alla gröna nyanser – så himla fint tycker jag. Väl hemma igen så åkte plantorna i jorden och nu sitter jag som på nålar varje kväll och kollar ifall det ska bli frost för då måste jag ut och täcka över för att skydda de stackarna. So far so good… Håll tummarna!

Men inte nog med att jag fick tomatfeber, jag fick ett vansinnigt sug efter ett dopp i havet också. Så svältfödd på svensk sommar med tillhörande dopp alltså! Jag fick med mig Abbe men Louie vägrade. Vi drog ner till Kåsa för att bada brygga.

Abbe fegade ur, han är en riktig badkruka. Men jag bangade inte. Det var 8 grader i vattnet var det nån som sa, men det spelar ju ingen roll – huvudsaken är att det är varmt i luften när en kommer upp och det var det ju. Jag doppade mig t o m 2 gånger och faktum är att min huvudvärk som jag hade dragits med hela dagen försvann. Bra mot allt det här med salta bad!

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.