Eventfotografering
3137
post-template-default,single,single-post,postid-3137,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Eventfotografering

Eventfotografering

Häromdagen fotade jag event för Hälsobrunnen här i Varberg. De hade ordnat en kundkväll med erbjudanden, mingel och möjligheten att bli makead bland annat. Jag var på plats för lite dokumentation.

IMG_0766 IMG_0773 IMG_0774 IMG_0781 IMG_0784 IMG_0792 IMG_0794 IMG_0813 IMG_0824

Jag tycker verkligen det är superkul att fota den här typen av event. När jag får gå runt och fånga bilder på människor som interagerar på olika sätt, helst omedvetna om att jag fotar. Just Hälsobrunnen har jag samarbetat ett tag med och jag känner mig rätt hemma i deras lokaler, vilket såklart underlättar.

 

P.S) Deon från C/O Gerd är verkligen super! Helt fri från giftig skit som en får cancer av och fungerar. Dessutom köpte jag på mig en ny ansiktsmask från Maria Åkerberg bara för att det var så himla bra priser på dessa produkter under kvällen och den var också helt fantastisk. Och det säger jag inte för att få kompisar. För det har jag redan.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.