Ett möte
7742
post-template-default,single,single-post,postid-7742,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ett möte

Ett möte

Min dag har varit jefvligt top noch, kan jag meddela. Nästan så jag skäms. Jag började dagen med en power walk vid havet som jag avrundade med ett morgondopp. Sen åkte jag hem och jobbade med redigering några timmar, tills det blev dags att hämta Malin och åka ut till Anette “Patternplan” och planera inför kommande roligheter tillsammans med Åsa på Vintagebyrån. Vi blev bjudna på lunch som Anette hade fixat – en så god tabbouleh med bulgur, linser, tomat, olivolja och citron som vi åt tillsammans med en ärtpesto to die for.

Smarrigt som tusan. Vi intog lunchen i Anettes otroligt mysiga skjul.

Mötet hade en agenda – att planera för ett kommande event i sommar (mer info kommer…), men vi hann också avhandla ca 6000 andra samtalsämnen under eftermiddagen. Great minds think väldigt många olika tankar på samma gång, kan man säg. Så himla härligt att få hänga med dessa kreativa, begåvade qvinns och bara insupa deras härlighet! Lucky me.

Jag passade på att hämta Anettes bidrag till Pride Varberg 2018´s regnbågslotteri:

Den kan man alltså vinna under Pride den 30 juni. Hur fin?

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.