Entreprenörskolan part I
2101
post-template-default,single,single-post,postid-2101,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Entreprenörskolan part I

Entreprenörskolan part I

Jag startade ju en enskild firma för att på rätt och riktigt sätt redovisa mina inkomster från Picpeople. Ungefär samtidigt anmälde jag mig och Jimmy till Entreprenörskolan och idag var det första seminariet. Idag gick vi igenom affärsplan och pratade kring hur viktigt det är att en gör allt i RÄTT ORDNING. En kan liksom inte börja med att skapa en hemsida och börja kolla på loggor å dyl innan en gjort grundlig research kring kundunderlag, budget, affärsanalys und so weiter. Jag kan helt enkelt konstatera att jag gjort allt i exakt FEL ORDNING; började med att skapa en hemsida och fundera över logga för att sen komma på att ”öh… jaha, om en ska ha ett företag var det några andra grejer att tänka på.” Men va fan. Jag har ju gjort allt annat i livet i nån slags ”rätt” ordning så jag tänker att jag prövar nåt annat för omväxlings skull. Det blir som det blir och det är vad det är.

Hämtade ett nytt objektiv idag och eftersom jag inte hann testa det på nåt särskilt så fick det bli test på Abbe in action exakt 3 minuter innan han ska gå och lägga sig. Då kan det se ut lite så här:

IMG_7597 IMG_7598 IMG_7599 IMG_7600 IMG_7603 IMG_7604Love it. Objektivet alltså. Och såklart den spralliga 5-åringen. Och mannen i bild. Och mamman som varit barnvakt ikväll.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.