En sån där dagjävel (mamma – du behöver inte läsa vidare. MASSA svordomar idag.)
814
post-template-default,single,single-post,postid-814,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

En sån där dagjävel (mamma – du behöver inte läsa vidare. MASSA svordomar idag.)

En sån där dagjävel (mamma – du behöver inte läsa vidare. MASSA svordomar idag.)

Idag var en sån där dag där jag blev för mycket jag. Jag lyckades inte hålla kontrollen och tiga. Igen. Fucking igen. Hur många gånger har jag inte lovat mig själv att detta fanimej var sista gången jag satte mig själv i såna där jobbiga situationer där mina känslor tar överhanden? 100? 1000? Hur svårt ska det vara? De flesta andra lyckas ju tiga sig igenom allt – oavsett om det handlar om förtal och orättvisor eller var som nu upprör en, varför kan då inte jag det? Jag känner så förbannat mycket alltid. Jag tror det är därför det blir så svårt för mig att hålla saker och ting inom mig. Det måste liksom ut. Annars imploderar jag. Problemet är att när jag istället för att implodera exploderar så känns det inte bättre efteråt. Tänk om det ändå hade gjort det. Men nej. Då kommer ångesten som ett brev på posten. Och självföraktet. Idiot. Du. Skulle. Ju. Hålla. Käften. Det är ju bara jag som mår dåligt – ingen annan. Inte den/de/det jag blivit förbannad på. Bara jag. Fan också.

Förlåt mamma. Idag blev det mycket svordomar i text. Skit också.

Får bli ett gäng bilder som jag tog igår kväll när vi stack ner till havet för att kolla in vågor och surfare. Ofattbart hur någon vågar sig i det vildsinta, kokande havet en dag som igår. Så imponerande.

P.S) Varför känns det som jag behöver be om ursäkt för att jag skrivit ett ganska deppigt inlägg och tvångsmässigt vill avsluta med nåt klämkäckt i stil med ”men i morgon är en annan dag och då är det fredag och aaaaallt blir så bra!” Hell to the no! Det här är min blogg. Jag skriver vad jag vill. Idag var en skitdag. Idag blev det ett pissigt inlägg. Kanske blir det en bättre dag i morgon, men jag lovar inget. Så det så.

IMG_9598 IMG_9599 IMG_9608 IMG_9612 IMG_9616 IMG_9621 IMG_9622 IMG_9631 IMG_9637 IMG_9639 IMG_9642 IMG_9651 IMG_9655 IMG_9661

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.