En kvällssup när den är som bäst
7841
post-template-default,single,single-post,postid-7841,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

En kvällssup när den är som bäst

En kvällssup när den är som bäst

Så många kvällar vi suttit nere vid havet och sagt “nu skulle en haft en SUP”. När vi avslutat en dag med kvällsmat där nere i viken och havet ligger blankt och solen är på väg ner. I maj var det ju galet många såna kvällar faktiskt. Hoppas det blir många fler för idag gjorde vi äntligen slag i saken och utökade familjens (läs: Jimmys) surfpark med ytterligare en leksak; en SUP.

Först ut för att prova vrålåket var Louie. Han som drar på innebandyläger imorrn och kommer hem först på fredag. Aj aj, vad det drar i navelsträngen på denna mamman då.

Kolla vad stor han är, min lille… Suck.

Nästa vecka blir det mycket fokus på den här stollen alltså. Tja, ingen större skillnad mot alla andra dagar i och för sig – han tar en del plats i familjen den här. På det braiga sättet alltså.

Abbes tur. Det går ju som hejsan detta.

Sen var det jag då… Jag känner mig alltid “surfer-chic-cool-brud” där och då och bad därför Jimmy fota så jag kunde föreviga coolheten. Well… Hade kanske varit bättre om bilden hade stannat just i mitt huvud. Ser rätt mycket ut som en “38-årig-tvåbarnsmorsa-som-försöker-se-cool-ut” bara. Besvikelsen liksom. Jaja. Kul är det med sup i alla fall.

Han som är bra på allt och snygg jämt. Sabla människa.

En finfin avslutning på en härlig midsommarhelg!

Kommande vecka är det upploppet inför Pride Varberg 2018 och det innebär plattan i mattan, rätt in i kaklet med pannbenet först.

See you on the other side.

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.