En heldag i Götet
6246
post-template-default,single,single-post,postid-6246,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

En heldag i Götet

En heldag i Götet

I goda vänners lag begav vi oss till Götet igår. Det blev en heldag med shopping, mat, dryck, shopping, mat, dryck och ett fantastiskt gött häng.

Kvällen kröntes med ett efterlängtat besök på Toso där maten ligger på en nivå utöver det vanliga. Här var enda felet att det var så satans gott att jag bara ville ha mer och mer och mer. Men det fick jag inte. Blev liksom inte helt tillfreds, utan satt där efter ett litet smakprov med snålvattnet rinnande. Jag fattar att det inte är meningen att en ska bli ”kebabrulle-mätt” på en sån här restaurang, men my god – smaklökarna bara kved efter mer. Nåja, bara att börja sätta in pengar på Toso-sparkontot och boka ett bord i höst igen. En sån här upplevelse ger definitivt mersmak.

Förutom att maten är olagligt god, så är också inredningen i restaurangen i en klass för sig själv. Så smakfullt och annorlunda.

Vi hade en helt strålande härlig dag och jag ser fram emot resan till Toscana som vi bestämde i fyllan och villan igår! Tack gänget!

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.