En butik växer fram
7497
post-template-default,single,single-post,postid-7497,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

En butik växer fram

En butik växer fram

Marina har lagt upp bilder från Strömma som håller på att vakna upp ur sin vinterdvala på instagram och jag blev så himla sugen på att åka ut och fota. Jag hade tur att springa på henne på FGL Store igår och frågade om jag fick hälsa på henne därute, och det fick jag. Efter några timmars jobb vid datorn gav jag mig ut med kameran i högsta hugg och våldgästade Marina som packar upp varor och bygger butik för glatta livet. Till påsk ska allt vara klart för då öppnar Strömma.

Vi pratade om allt mellan himmel och jord, Marina och jag. Allt från resor till beteendeprofiler och skärmfria måndagar. Det var så himla fint i butiken fast det inte ens är klart. Det behöver liksom inte vara klart för att vara fint. Det är känslan där inne som gör´t.

 

Jag ville köpa cirka allt. Kärade speciellt ner mig i ett påfågelfat som var så jäkla snyggt!

Fina armband i den sötaste smycke-flaskan jag sett. Ungefär 75% av allt som nu packas upp i butiken är helt nya grejer.

I den tomma byggnaden bredvid pågår arbete också. Här ska det bli en gårdsbutik i maj, juni någon gång. Det här med att ständigt utveckla och röra sig framåt är Marina verkligen grym på. Jag ser fram emot att prata med henne om hennes drivkrafter en vacker dag över det där glaset vin som vi pratat om så många gånger.

Tack goa Marina för pratstunden och inspirationen! Längtar till öppning så jag får shoppa loss.

 

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.