Det var det hele
5603
post-template-default,single,single-post,postid-5603,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Det var det hele

Det var det hele

Hörde ni också nåt som swischade till? Bara swooosh sa det och snipp snapp snut så var den här julen slut. Bara nyår kvar och några dagar ledighet efter det, sen är jag redo för sommaren 2017. Vinter och jul är inte min favorithögtid, det erkänner jag utan omsvep och krusiduller. Jag springer mest runt med hög puls och pattsvett hela december och längtar tills det är över. Nu är det ju över och min största önskan är nu att vi i december nästa år bor precis bredvid en strand och turkosblått hav där vi kan varva surf med chill hela långa december. Kommer förmodligen drabbas av pattsvett även då, men av värme och inget annat. Den bästa sortens pattsvett, om du frågar mig.

Jag hade dock framme kameran en sväng på julafton och det såg ut lite så här hemma hos oss:

Stackars Louie vaknade klockan 5 och kunde inte somna om pga pirr. Att hans lillebror körde sjusovarstylish ända till kl. 8 var verkligen att fresta på tålamodet.

Han fick ett stanskit av oss. Nu kan han producera egna halssmycken. Han satte igång på stört och stansade ett med ordet ”Fingerboard” som är det som gäller just nu.

Lillebror fick efterlängtade ”örluror”.

Juldagsmode. Ni vet känslan va? ”Jahopp” liksom.

Någon hade önskat sig sockar. Av alla. And sockar he fick.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.